Yükleniyor, lütfen bekleyiniz.

Sosyoloji Bölümü Öğrencilerimiz Dr. Ovamir Anjum ile Buluştu

20.06.2023
Sosyoloji Bölümü Öğrencilerimiz Dr. Ovamir Anjum ile Buluştu
Sosyoloji Bölümü öğrencilerimiz, Dr. Ovamir Anjum ile tanışarak akademik çalışmalar hakkında tavsiyeler aldı.

Dr. Ovamir Anjum, Sosyoloji Bölümü öğrencilerimizle verimli bir toplantı gerçekleştirerek akademik araştırmaları hakkında öğrencilerimizle sohbet etti. Bu buluşma, öğrencilerimizin Dr. Ovamir Anjum’u tanımaları, akademik çalışmalar hakkında tavsiyeler almaları açısından oldukça verimli geçti.

Toledo Üniversitesi İslami İlimler branşında profesör olarak görev alan ve birçok yayın çalışmaları bulunan Dr. Ovamir Anjum’un yayınlarının en çarpıcı örneklerinden biri Cambridge University Press’te 2012 yılında yayınlanmış “Politics, Law and Community in Islamic Thought” isimli eseri olabilir.