3. Sosyoloji Günleri Öğrenci Araştırma Sempozyumunda En İyi Sunumlar Ödüllendirildi

10.05.2024
3. Sosyoloji Günleri Öğrenci Araştırma Sempozyumunda lisans, lisansüstü ve lise kategorilerinde en iyi sunum ödülü almaya hak kazananlara ödülleri dağıtıldı.

Sosyoloji Bölümü tarafından bu yıl üçüncüsü 3-5 Mayıs tarihlerinde düzenlenen Sosyoloji Günleri Öğrenci Araştırma Sempozyumu’nun son gününde, katılımcı öğrenciler arasında yapılan değerlendirme sonucu seçilen öğrencilere en iyi sunum ödülleri teslim edildi. Lisans, Lisansüstü ve Lise olarak üç kategoriye ayrılan bu ödül kapsamında, birincilere 3000 TL, ikincilere 2000 TL ve üçüncülere 1000 TL değerinde hediye çeki takdim edildi.

Lisans kategorisinde, birinci olan isimler Yunus Yeşil (İbn Haldun Üniversitesi Psikoloji & Sosyoloji), Gamze Kapar (İbn Haldun Üniversitesi Psikoloji & Sosyoloji) ve Zeynep İnan & Aslı Uzun & Eylül Tavukçu (İstanbul Ticaret Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler) oldu. İkinciliği alan isim Lütfiye Uluşahin (İbn Haldun Üniversitesi Psikoloji & Sosyoloji); üçüncü olan isimler ise Ayşegül Şafak (İbn Haldun Üniversitesi Sosyoloji) ve Meryem Betül Kasapoğlu (İbn Haldun Üniversitesi Sosyoloji) oldu.

Lisansüstü kategorisinde, Serra Deniz Araz (İbn Haldun Üniversitesi Sosyoloji Programı) birinciliği alırken, Ilham Ibrahim (İbn Haldun Üniversitesi Sosyoloji Programı) ve Bushra Feroza Turk (İbn Haldun Üniversitesi Sosyoloji Programı) ikincilik; Dalal Bajes Salem (İbn Haldun Üniversitesi Sosyoloji Programı) ise üçüncülük ödülünü kazandı.

Lise kategorisinde, Pelin Ecem Küçük (Mümtaz Turhan Sosyal Bilimler Lisesi) birinciliği alırken, Ravza Altınok (Kadıköy Ahmet Sani Gezici KAIHL), Zeynep Neval Uğraş (Kartal AIHL), Meryem Çakmak & Asya Sevra Ay (Mehmet Emin Saraç AIHL) ikincilik; Zeynep Efsa Yayabaşı (Kadıköy Ahmet Sani Gezici KAIHL) ve Ayşe Yıldız (Kadıköy Ahmet Sani Gezici KAIHL) üçüncülük ödüllerini aldı.