Öğrencimiz Lassana Donzo, Harvard Üniversitesi’ne Kabul Aldı

25.06.2024
Öğrencimiz Lassana Donzo, Harvard Üniversitesi’ne Kabul Aldı
Bölümümüz mezunu olan ve şu anda da yüksek lisans eğitimine devam eden Lassana Donzo, Harvard Üniversitesi’ne kabul aldı.

Amerika Birleşik Devletleri'ndeki en eski yüksek öğrenim kurumu olan Harvard Üniversitesi (1636); yüksek akademik standartları, kabullerdeki seçiciliği ve sosyal prestijiyle yaygın olarak kabul gören sekiz Sarmaşık Birliği kurumundan biri.

Öğrencimizin kabul aldığı Teolojik Çalışmalar Yüksek Lisans programı ise öğrencilere dinin farklı unsurlarının dil, kültür ve farklı inanç geleneklerinin evrimiyle nasıl ilişkili olduğunu keşfetme fırsatı sunuyor.

Mezunumuz Lassana'ya içtenlikle tebriklerimizi iletiyor, gelecekte büyük başarılar elde edeceğine olan inancımızı belirtiyoruz.