Yüksek Lisans Mezunumuz McGill Üniversitesi’ne Kabul Aldı

22.07.2024
Yüksek Lisans Mezunumuz McGill Üniversitesi’ne Kabul Aldı
İbn Haldun Üniversitesi Sosyoloji Bölümü olarak her biri Kendi Semasında Tek Yıldız Mezunlarımızı parlak geleceklerine uğurlamaya devam ediyoruz.

Prof. Ramazan Aras danışmanlığında “Müslüman Batı Diasporası: Evi Bulmak ve İstanbul’a Aitlik” başlıklı tezi ile Sosyoloji yüksek lisans programını tamamlayan öğrencimiz Halima Bensaid, McGill Üniversitesi Antropoloji PhD programına kabul aldı.

Öğrencimizin kabul aldığı McGill Üniversitesi Antropoloji Bölümü, öğrencilerine canlı ve besleyici bir entelektüel ortam, öğretim üyelerinin yakın denetimi ve Kuzey Amerika’nın en eşsiz ve heyecan verici şehirlerinden birinde çeşitli ve canlı bir öğrenci topluluğuna dahil olma fırsatı sunuyor.

Yüksek lisans mezunumuz Halima Bensaid’e içten tebriklerimizi iletiyor, gelecekte büyük başarılar elde edeceğine olan inancımızı belirtiyoruz.