Sosyoloji Bölümü'nden Lisansüstü Öğrencilerinin Akademik Çalışmalarına Burs Desteği

24.11.2022
2022 Güz Dönemi’nde tamamlanmış Saha/Araştırma/Seyahat Bursu başvurularının değerlendirmesi sonucunda, lisansüstü öğrencilerimiz burs hakkı kazandı.

Sosyoloji Bölümü 2022 Güz Dönemi’nde tamamlanmış Saha/Araştırma/Seyahat Bursu başvurularının değerlendirmesi sonucunda, dört lisansüstü öğrencisinin akademik çalışmalarına katkıda bulundu. Burs hakkı kazanan öğrenciler ve çalışmaları hakkında detayları aşağıda bulabilirsiniz.

Konferans katılımı için burs alan öğrencilerimiz:

Betül Tozlu  -  Sempozyum Bildirisi

Öğrencimiz, Mardin Artuklu Üniversitesi’nde 9-12 Kasım aralığında gerçekleşen Türkiye Lisansüstü Çalışmalar Kongresi’nde çalışma arkadaşları Gamze Yalçın ve Ceyda Arol ile beraber “Hayır mı Yoksa Şer mi? K-pop Hayranları ve Karşıtları Arasındaki Çatışmanın İktidar İlişkileri Bağlamında İncelenmesi” başlıklı bir bildiri sundu.

Nesibe Demir - Sempozyum Bildirisi

Öğrencimiz, Mardin Artuklu Üniversitesi’nde 9-12 Kasım aralığında gerçekleşen Türkiye Lisansüstü Çalışmalar Kongresi’nde “Müslüman Kadınların Faaliyetlerinde Duyguların Rolü: Hanımlar İlim ve Kültür Derneği (HİKDE)” başlıklı bir bildiri sundu.

Pınar Şen – Sempozyum Bildirisi

Öğrencimiz, Türk Sosyal Bilimler Derneği tarafından düzenlenecek olan  17. Ulusal Sosyal Bilimler Kongresi’nde sunum yapacaktır.

Saha Çalışması için burs hakkı kazan öğrencimiz:

Saiyid Ashraf Jafri

Öğrencimizin “Post-Secterianism in India” konulu araştırmasına yönelik Hindistan’da yapmayı planladığı saha çalışması için burs hakkı kazanmıştır.